Hanul Dragodana Targoviste

Sala Portocalie

Sala de nunta Portocalie, 220 de locuri Avand o capacitate de 220 locuri, Sala de Nunta Portocalie din cadrul Complexului Turistic Hanul Dragodana va asigura un cadru ambiental ideal pentru nunta dumneavoastra..


Pe langa cele 220 de locuri la masa, Sala Portocalie detine si un spatiu dedicat pentru muzicanti, spatiu pentru dans si o bucatarie moderna.
 

Fotografii Sala Portocalie ( gaelrie foto ecran intreg )

Sala Portocalie se preteaza si pentru evenimente mai mici, de minim 30 de persoane, precum botezuri, cununii sau petreceri.

Pentru nuntile organizate in Sala Portocalie, mesele de pe terasa din fata intrarii sunt rezervate pentru invitati, atat ca loc de relaxare cat si pentru a nu interfera cu alti clienti ai restaurantului. 

Maestrul bucatar poate satisface cele mai inalte pretentii in materie de retete culinare, avand un meniu variat de preparate traidionale si internationale.

Meniurile pentru nunta pregatite reprezinta cel mai bun raport calitate/pret de pe piata.

Cel mai ieftin meniu la Hanul Dragodana este de 99 lei/persoana si cuprinde: Gustare rece bogata, Sarmale cu mamaliguta si ardei iute, Friptura de porc si pui cu garnitura de cartofi taranesti si salata de varza, paine. Vezi pagine Meniuri Nunta