Hanul Dragodana Targoviste

Complexul Hanul Dragodana

Hanul Dragodana este un complex turistic compus din o unitate de cazare, cu 40 de locuri in 12 camere duble si 4 apartamente, un restaurant cu o capacitate de pana la 220 de locuri si o terasa de 250 locuri.

De asemenea complexul are patru sali de nunta , ce pot gazdui evenimente cu pana la 800 de invitati, fiind recunoscut ca cel mai mare complex de sali de nunti din judetul Dambovita, si evident din Targoviste.

Complexul este localizat convenabil pe DN 72 intre Targoviste si Gaiesti, la numai 25 de minute (57 km) de Bucuresti pe autostrada Bucuresti - Pitesti, la 10 Km de Targoviste si 35 km de Pitesti.

Ambianta

Complexul va asteapta cu ambianta placuta si memorabila. Muntele de piatra naturala si moara de lemn constituind o atractie atat pentru trecatori cat si pentru invitatii la evenimente ori clienti ai hanului.

Hanul este recunoscut pentru bucatarie si servicii de calitate, multi clienti revin pentru bucatele alese pregatite de maestrii bucatari atat in restaurant cat si la evenimentele speciale desfasurate aici. Miri care au ales o sala de nunta la Hanul Dragodana s-au bucurat de invitati multumiti si satisfacuti.

Complexul dispune de o parcare mare, suficienta pentru a gazdui simultan, masini ale invitatilor, pentru toate cele patru sali de nunta, chiar si pentru autocare sau microbuze.

Fotografii